SportGrad Zagreb

Sandra zaključila sezonu bez poraza

Sandra Perković prvi put u karijeri završila je sezonu bez poraza! Za kraj je slavila na svom Hanžeku hicem od 67.86. Ivan Horvat slavio je u skoku s motkom izjednačivši svoj rekord (5.70)


Završio je atletski spektakl u Zagrebu, 66. Hanžekovićev memorijal.

Sandra Perković sezonu iz snova završila je pobjedom na stadionu Mladosti uz Savu, Ivan Horvat slavio je u skoku s motkom izjednačivši osobni rekord, a Andreu Ivančević samo su dvije stotinke dijelile od rušenja svog osobnog i hrvatskog rekorda.

Čak šestero olimpijskih pobjednika iz Rija i ukupno 14 osvajača medalja nastupilo je na Hanžeku i nisu razočarali zagrebačku publiku koja je napravila sjajnu atmosferu.

Sandra je prvi put u karijeri završila sezonu bez poraza, a drugoplasiranu Nadine Müller ostavila je za pet više od pet metara! Sandra je slavila s hicem od 67.86.

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Sandra Perković facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close