VijestiSport

Sandra Perković sjajnim hicem izborila finale Svjetskog prvenstva!

Čudesna Sandra Perković u drugoj je seriji prebacila kvalifikacijsku normu za gotovo sedam metara! Prošla je u nedjeljni finale (20.10 sati) za manje od 20 minuta s hicem od 69.67 metara, piše 24sata.hr


Ovo su tek kvalifikacije, ali Sandrin hitac od 69.67 metara jasna je poruka ostalim bacačicama da u nedjelju slobodno mogu u borbu za srebro, zlato se vraća kraljici. Koliko je Sandra dobra pokazat će vam podatak da je njezin hitac u kvalifikacijama bolji od svih hitaca ostalih djevojaka ove sezone.

“Ovdje sam prvi put stala na najviši tron svjetskog bacanja diska, tu sam osvojila olimpijsko zlato, to su neke posebne emocije… Prošle godine na Dijamantnoj ligi u Londonu također sam bacila dobro, 69,94 m. Mislim da ja i ovaj stadion imamo neku poveznicu i nadam se iskoristiti to u dobroj atmosferi”, rekla je Sandra za HRT.

U Londonu će pokušati osvojiti drugi naslov svjetske prvakinje i vratiti ga nakon što ju je na SP-u 2015. godine dobila Kubanka Denia Caballero.

Pročitajte više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: HRT screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close