Sport

Sandra Perković i dalje je nepobjediva

Hrvatska diskašica Sandra Perković i dalje je nepobjediva u Dijamantnoj ligi nakon što je slavila po kišovitom i hladnom vremenu na mitingu u Stockholmu s hicem od 68.32 metara


Perković je tako slavila i na četvrtom natjecanju Dijamantne lige, te vodi s uvjelrjivih 40 bodova, 28 više od drugoplasirane. U Stockholmu je pobjednički hitac bacila u petoj seriji. Natjecanje je otvorila hicem od 66.11, u drugoj seriji je bacila 65.44 dok je u trećoj i četvrtoj seriji imala neispravne pokušaje. Natjecanje je zaključila s bacivši 67.26, a koliko je bila dominantna govori i činjenica da bi i njezin najslabiji hitac bio pobjednički.

Perković drži rekord mitinga u glavnom gradu Švedske (68.77) iz 2012. godine, a 70.88 metara, koliko je bacila u Šangaju, i dalje je vodeća daljina u svijetu ove sezone.

Drugo mjesto u Stocholmu zauzela je Francuskinja Melina Robert Michon (64.96), a treće svjetska prvakinja Kubanka Denia Caballero (63.85). Sljedeća stanica Dijamantne lige je Monaco, 15. srpnja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: Sandra Perković facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close