VijestiKultura

U Samostalnoj narodnoj knjižnici u Gospiću započeo Mjesec knjige

Književnim susretom gospićkih vrtićaraca s Borisom Kraljem i predstavljanjem njegovih slikovnica za najmlađe, i službeno je započelo obilježavanje Mjeseca knjige u Samostalnoj narodnoj knjižnici Gospić, javlja Lika express


Novinar i autor slikovnica iz Koprivnice Boris Kralj izrađuje svojevrsne ekološke slikovnice kojima  na neki način želi,  i one najmlađe,  upoznati sa životinjama i životima koje oni žive. U pravoj interakciji s autorom djeca puno nauče. Kralj je svoje slikovnice dao i gospićkom vrtiću pa će moći u njima uživati svakodnevno.

Inače Mjesec knjige traje do 15.studenoga i u knjižnici su pripremili uistinu šarolik i bogat program. Tu su susreti s književnicima, predavanja, izložbe, igraonice, kvizovi i projekcije crtanih filmova. Tijekom cijeloga mjeseca traju dvije  akcije,  “Vrati, a ne plati“, akcija vraćanja knjiga bez naplate zakasnine, te “Donesi i odnesi” razmjena knjiga. Postavljena je i izložba rječnika, Referentna zbirka koju možete pogledati do 28.listopada.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close