Scena

Samo pusti – novi singl benda Garage in July

„Samo pusti“ četvrti je singl skinut s EP-a „Sjaj u blatu“. Prethodili su mu „Buntovnik ljubavi“ na kojem je gostovao Šiljo iz Gatuza, „Trijem za ples“ i „Ostat ću mlad“.


„Samo pusti“ je kad se čovjek gleda u blatu i shvaća da se tako upoznaje. „Samo pusti“ je kad želiš postati pokret i blistati poput jutra. „Samo pusti“ je dim i saksofon.

Spot je snimljen u prostoru Udruge ribiča u Grabovcu, u Baranji. Pjesma je u istom prostoru i nastala jer je bend tamo jedno vrijeme održavao probe. Iza kamere je bio Ron July, a ispred kamere Jim.

Ovim spotom želimo odati počast Tomi Zdravkoviću i njegovim spotovima. Saksofon je odsvirao Goran Schmidt. Bend mu se od srca zahvaljuje.

Ovo je zadnji singl s EP-a “Sjaj u blatu”. Ovo ljeto izlazi novi pod nazivom “Swamp ‘n’ Roll”. Spot za „Samo pusti“ možete pogledati na sljedećem linku:

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Danijel Jelaš

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close