Scena

“Samo ona” nova je balada TS Biseri

Nakon uspješnog “TULUMA” članovi TS Biseri odlučili su svoje pratitelje počastiti baladom.


Sastav dolazi iz Popovače i djeluje već preko deset godina, no ove godine su odlučili da je vrijeme za autorski rad. Uz mnogobrojne svirke po raznim manifestacijama,klubovima, svadbama i ostalim svečanostima u jednoj godini snimili su čak dvije pjesme i dva spota. Ovi mladi, marljivi i ambiciozni dečki prepoznatljivi su po svojoj pozitivnoj energiji.

“Samo ona” stigla je sasvim slučajno: “Našu drugu pjesmu pronašli smo zahvaljujući društvenim mrežama, odnosno ona je pronašla nas. Javio nam se Ante Majić i ponudio nam tekst koji nam se jako svidio, prepoznavši potencijal u pjesmi uputili smo se kod majstora tambure Ivice Plivelića Ive koji je ´upakirao´ pjesmu. S obzirom su nam stigli hladniji dani vjerujemo kako će pjesma pobuditi neke stare uspomene“, rekli su članovi sastava.

Uz Antu Majića koji je zaslužan za tekst i Ivicu Plivelića Ive koji je radio aranžman i produkciju timu se priključio Ivo Jurić kao autor glazbe.

Spot je sniman u prekrasnom ambijentu Vinarije Trdenić te raznim lokacijama po Gradu Zagrebu u produkciji DMC televizije. Ovog puta frontmen Josip za glavnu glumicu odabrao je svoju suprugu Jelenu Darapi.
Ova godina za TS Biseri je bila vrlo uspješna, želja im je u 2020. godini nastaviti istim tempom, svirati čim više i snimiti još pjesama.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close