VijestiScena

Ona je “Sama” i zove se Mirka!

Mlada pjevačica Mirka nova je članica velike glazbene obitelji Hit Recordsa.


Iako ističe kako ljubav prema glazbi postoji oduvijek, jer joj ona upotpunjuje život, Mirkina priča počela je, kada je kao rođendanski poklon dobila školu pjevanja na MPA akedemiji, sa Jacquesom Houdekom kao mentorom.

Na promociji ju je zamijetio, autor pjesme ‘Sama’, Josip Šuker, koji je također mladi i nadareni glazbeni producent Hit Produkcije.

“Pjesmu smo snimili u jednom danu u svega nekoliko sati, s tim da sam melodiju i tekst, čula tek u studiju. Sve je kliknulo od prve. Iznimno sam sretna što sam dobila priliku ozbiljnije se baviti glazbom, a kuda će me to odvesti veselim se vidjeti”, ističe Mirka.

Pjesma je dobila i svoj pripadajući video spot, iza koje također stoji Hit Produkcija i Josip Šuker.

“Sama’ je moderna i moćna pjesme, zarazne melodije u koju se odlično uklapa tekst, ‘Doživjela sam je emotivno i vjerujem da će se ljudi u njoj pronaći. Za mene ona govori o tome kako se upravo s nekim možeš najviše osjećati sam, ali i da se ne trebaš pomiriti time, odnosno uvijek imamo izbor okrenuti leđa odnosima ili situacijama, koje nas ne čine sretnima. Moguće da će je netko shvatiti potpuno drugačije, ali to je čar glazbe”, kaže Mirka o svojoj prvoj pjesmi.

Jedno je sigurno, Mirkina glazbena priča, tek je počela, ali sjajna joj je budućnost zagarantirana.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close