Šaljiva čestitka organizatora Adventa u Novskoj: “Hrvatska puna života, Novska puna blagdanskog veselja”

Tena Brnad

Gotovo svaki grad u Hrvatskoj organizirao je proslavu Adventa pa tako i Novska. Bogat jednomjesečni program sa radošću su dočekali svi Novljani i Novljanke, posebice najmlađi. Brojni sadržaji poput klizališta, Novljanskog ćoška s ugostiteljskom i ponudom lokalnih OPG-ova, kuće Djeda Božićnjaka, različiti koncerti i nastupi samo su dio bogate ponude u kojoj se svatko mogao pronaći. No, organizatori su odlučili pokazati građanima tko stoji iza cjelokupne ponude.


Naime, na izmaku stare godine snimljen je šaljivi video pripreme Adventa u Novskoj, ali kroz oči građana kao svojevrsna novogodišnja čestitka.

“Uvriježeno je pravilo da veliki broj ljudi smatra kako zapravo „nitko ništa ne radi, i kako se svi samo zezaju, ali se i nadaju boljoj novoj godini nego onoj prethodnoj. Upravo zato snimili smo video koji pokazuje stotinjak djelatnika gradskih tvrtki i ustanova koji su na šaljiv način prikazali pripremu novljanskog Adventa i blagdansko veselje koje je sve obuzelo”, kažu u Turističkoj zajednici.

Svim građanima, ali i posjetiteljima Turistička zajednica grada Novske želi uspješnu Novu godinu koju svakako mogu dočekati na središnjem gradskom trgu, gdje u nedjelju 31.prosinca od 22,30 sati nastupa tamburaški sastav „Sitni sati“ uz ponoćno ispuštanje različitih specijalnih efekata.


Izvor / Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u