Društvene mrežeTech

Kako sakriti vlastite objave iz Facebook news feeda

Treba priznati kako smo uvijek bili u mogućnosti da sakrijemo postove sa Facebook stranice, no sada nam Facebook omogućuje da naše objave budu vidljive samo na News Feedu. To znači kako vaš Timeline neće biti „opterećen“ sa postovima koje objavljujete.


Opcija koja omogućuje da se sakriju objave s profila trebalo bi navesti korisnike da dijele informacije iz svojih života umjesto dijeljenja poveznica s drugih portala. Informacije i statusi će biti vidljivi prijateljima i kolegama kod pretraživanja, no neće biti prikazani na profilima onih koji ih objavljuju.

Nova News Feed značajka bit će dostupna za web, no ne i za mobilne uređaje. Kada počnete pisati status u okviru na vrhu News Feeda, vidjet ćete novi okvir za Hide From Your Timeline.

Označite okvir i vaš status bit će objavljen na News Feedu, zaobilazeći vaš Timeline. U Facebooku naglašavaju kako ovom značajkom korisnicima imaju veću kontrolu nad svojim profilom što je za pohvalu, piše ICT Bussines.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: hr.n1info.com | Foto: time.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close