ScenaTurizam

Krenuo je Sajam poslova u turizmu: Odradite razgovor s poslodavcem bez putnih troškova!

Od danas, 22. veljače, do 28. veljače u ponoć imate priliku prijaviti se za (sezonski) posao iz udobnosti vlastitog doma, kao i odraditi razgovor s poslodavcem, bez putnih troškova.


Sve što trebate je posjetiti Sajam poslova u turizmu, pregledati ponudu otvorenih pozicija i prijaviti se za željeni posao.

Bilo da želite raditi u hotelu ili putničkoj agenciji, sezonski ili za stalno, imate višegodišnje iskustvo ili ste početnik, na Sajmu poslova u turizmu možete pronaći posao za sebe. Otvoreno je gotovo 200 oglasa za posao, a sa svakim poslodavcem, točnije s njih 32, možete stupiti u kontakt putem chata.

Veliki broj oglasa se odnosi na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, animatora, slastičara, pomoćnog osoblja u kuhinji i sobarica, ali možete pronaći i oglase za posao voditelja restorana, menadžera za ključne kupce, asistenta za kontrolu i kvalitetu, DJ-a, pjevača te fitness instruktora.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, možete pročitati iskustva zaposlenika, pregledati galeriju fotografija i video materijala svog budućeg radnog okruženja te poslati upit putem e-maila ili chata. Cijeli popis izlagača i otvorenih pozicija možete pronaći na stranici Sajma.

Odradite video intervju za željeni posao

Na Sajmu možete biti od 0 do 24 i ne trebate gomilati putne troškove: intervju s poslodavcem možete odraditi online. Nakon što se prijavili na oglase za koje udovoljavate većinu navedenih uvjeta, možete očekivati poziv za video intervju. Poslodavac će vas kontaktirati putem telefona ili e-maila navedenog u obrascu prijave, stoga nemojte zaboraviti provjeravati svoj sandučić e-pošte, kao i imati mobitel uz sebe.

Informacije o događanjima na Sajmu možete pratiti na stranicama organizatora, MojPosao portal.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close