VijestiScena

“Sada zovem lopove”, nova ljubavna poslastica popularnog Vranca

Kad je u pitanju kombinacija tamburaške i popularne glazbe, onda su dečki iz tamburaškog sastava Vranac na samom vrhu liste najuspješnijih i onih koji su u vrlo kratkom vremenu pridobili simpatije mnogobrojne publike.


Iz njihove radionice stigla je i nova ljubavna balada koja ide u istom smjeru – izravno do srca publike. “Sada zovem lopove” pjesma je koja govori o slobodnoj ljubavi, onoj koja će skinuti sve okove i proći sve izazove samo kako bi na kraju bila ostvariva, a time i iskrena i nepatvorena.

Branimir Mihaljević stoji iza glazbe i aranžmana, dok je tekst napisao još jedan hitmejker, Nenad Ninčević. Video spot režirao je Marko Zeljković – Zelja.

Ova pjesma nastavlja uspješan niz potpuno novih pjesama “Zauvijek tvoj” i “Budi mi sretna” koje stižu nakon hit albuma “Laži medene” iz 2014. godine, a koji je također objavljen za Croatia Records te je bio jedan od najprodavanijih tamburaških albuma godine. Popularnim tamburašima iz Vinkovaca i Otoka očito je predodređen uspjeh i boravak na brojnim top listama pa će tako, uvjereni smo, biti i ovoga puta.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close