UncategorizedZdravljeIzdvojeno

S procijepljenošću ispod 40% još je 5 županija, među njima Ličko-senjska

INTERAKTIVNA KARTA

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) objavio je interaktivnu kartu procijepljenosti prema prebivalištu osoba (gradovi i općine) u odnosu na ukupno stanovništvo te prema dobnim skupinama na nacionalnoj razini, razini regija i razini županija, odnosno grada Zagreba.

Kartu možete pogledati OVDJE

Tamnocrvenim nijansama označene su općine s najmanjim postotkom procijepljenosti, ispod 20 posto. Tu su samo tri općine: Vrhovine, Otok i Zrinski Topolovac.

Narančasta predstavlja procijepljenost od 30 do 39 posto. Nešto svjetlija nijansa narančaste predstavlja procijepljenost od 40 do 49 posto. Žuta boja je iznad 50 posto dok su zelene nijanse procijepljenost iznad 60 posto.

I dok je prije tjedan dana u toj kategoriji bila samo općina Sali, sada su joj se pridružili i Saborsko, Skrad te Baška na otoku Krku.

S procijepljenošću ispod 40 posto još je pet županija: Bjelovarsko-bilogorska, Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Zadarska i Splitsko-dalmatinska.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close