GastroIzdvojenoPromo

S PČELINJIM PELUDOM Jeste li kušali ovaj jedinstveni sir koji proizvodi samo jedna sirana u Hrvatskoj?

NOVI KRALJ MJESECA

Sirana Runolist, otočka sirana koja svoju dugu tradiciju svjedoči već više od 28 godina, predstavlja novog Kralja mjeseca!


I u mjesecu kolovozu nastavlja se nova kampanja Sirane Runolist, u sklopu koje svaki mjesec jedan sir dobiva titulu “Kralj mjeseca”.

Za prvi sir koji je dobio tu titulu, izabran je njihov nagrađivani sir “Runolist”. Autohtoni “Lički sir” je proglašen kraljem mjeseca svibnja, “Krasnarski sir” mjeseca srpnja, dok je u mjesecu kolovozu ovu titulu je dobio – Gacki sir.

Jedinstveni sir s pčelinjim peludom

Kao i ostali proizvodi Sirane Runolist, Gacki sir se pravi od mlijeka krava koje pasu na području Velebita, Like i Gacke doline, na pašnjacima s puno ljekovitog bilja.

Riječ je o polutvrdom kravljem sirom s jedinstvenim dodatkom kakvog nećete pronaći u asortimanima drugih sirana u Hrvatskoj.

Posebnost ovog polutvrdog kravljeg sira predstavlja dodatak pčelinjeg peluda tijekom proizvodnje, koji mu zbog svojih izvanredno vrijednih prirodnih svojstava i sastava daje odlike funkcionalne hrane. Naime, cvjetna pelud ima niz pozitivnih učinaka na čovjekovo zdravlje.

Sir ima lako rezivu konzistenciju, s pojedinačnim okašcima na prerezu. Blagog je okusa i svojstvenog aromatičnog mirisa.

Naručite svoj sir preko Facebooka

Sirana Runolist nudi svoje proizvode u Facebook Trgovini koja je pokrenuta početkom godine.

Osim Gackog sira, u njihovom asortimanu se nalazi još 15 visokokvalitetnih proizvoda koji su dobili više stotina nagrada diljem Hrvatske i Europe.

Putem Facebook trgovine možete pogledati opise sireva, njihova težina, cijena, pakiranje te jesu li za dostavu ili se mogu kupiti samo u prodavaonicama.

Posjetite Facebook trgovinu na linku i javite im se s povjerenjem, jer sir je #SLičkihPašnjaka!

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close