VijestiLifestyle

S “Krilima Oluje” danas će letjeti i Goran Višnjić!

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca u svijetu, Šibenčanin, Goran Višnjić letjet će s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) “Krila Oluje” u petak 28. lipnja 2019. za vrijeme njihovog trenažnog leta od Zemunika do Šibenika, piše eZadar.hr.


Tom prigodom Višnjić će iz zraka najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.

Višnjić će se iz zraka istovremeno obratiti slušateljima Radio Šibenika i Radio Ritma oko 15 sati te tako najaviti program zadnjeg dana Festivala dan kasnije, u subotu, 29. lipnja kada će se festivalska zastava na ljetnoj pozornici spustiti na godinu dana i do 60. rođendana Festivala djeteta.

Ideja za zajedničkim letom “Krila Oluje” i Gorana Višnjića rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma General Višnjić posjetio “Krila Oluje”. Od akrobatskih grupa Goran Višnjić je do sada letio s akrobatskom grupom američke mornarice “BlueAngels”, a leteći s “Krilima Oluje” želi promovirati Hrvatsku vojsku te popularizirati poziv vojnog pilota.

Donosi eZadar.hr.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close