S IZVORA U SINCU Naručite svoju Gacku izvorsku vodu preko Facebooka!

NOVI FACEBOOK GACKA SHOP

Iz punionice vode GIS SINAC d. o. o., male ličke tvrtke koja je registrirana 1992. a proizvodi od 2005. godine, izlazi najkvalitetnija izvorska pitka voda u Hrvatskoj.


Njihov proizvodni pogon je smješten u srcu Like, na Majerovom vrilu u mjestu Sinac. Ovdje se nalazi izvor rijeke Gacke, jedne od rijetkih rijeka u svijetu koja je pitka cijelim svojim tokom.

Poznata po vrhunskoj čistoći, voda rijeke Gacke visoko je kvalitetna voda koja spada među najbolje u svijetu. Stabilne je temperature tijekom cijele godine oko 9,4 C, blago je alkalna, bogata mineralima i kalcijevim solima, s niskim sadržajem natrija i klorida te je visoko zasićena kisikom.

U punionici tvrtke GIS SINAC d. o. o. vodu filtriraju i pune u boce bez ikakve kemijske intervencije, a samo takav postupak jamči da ova čista izvorska voda sa svojim svježim okusom dopre do potrošača netaknuta.

Ova izvorska voda koju pune pod nazivom “Gacka”, dostupna je na tržištu u četiri tipa pakiranja – od 0,5 l; 1,5 l; 5 l i 18,9 l.

Naručite Gacku vodu preko Facebooka

Kako bi kvalitetnije prezentirali Gacku vodu i približili se kupcima, tvrtka GIS SINAC d. o. o je početkom ove godine omogućila kupnju izvorske vode putem svoje Facebook stranice.

Facebook trgovina s četiri tipa pakiranja vode je već online, a proizvode možete vidjeti klikom na fotografije i saznati više informacija o njima. Putem inboksa im možete poslati svoju narudžbu i bistra i čista voda s izvora Gacke će stići direktno na vaš kućni prag.

Pogledajte Facebook trgovinu na linku i kušajte vodu s izvora Gacke u Sincu!


 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close