Sport

Ruski atletičari čekaju rasplet “olimpijske sudbine”

Ruski atletičari saznali su kada će biti poznata njihova “olimpijska sudbina”


Na sastanku Međunarodnog atletskog saveza (IAAF) 17. lipnja u Beču bit će donešena konačna odluka hoće li ruski atletičari sudjelovati na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, objavio je IAAF na svojim službenim stranicama.

IAAF je u četvrtak objavio kako Ruskom atletskom savezu nije dan dodatni rok kako bi dokazali da su napravili potpuni zaokret u borbi protiv dopinga i prihvatili sve zahtjeve IAAF-a i Svjetske antidopinške agencije (WADA).

Ruski atletičari su suspendirani do daljnega nakon što je WADA otkrila da su ruske vlasti i atletski savez godinama skrivali, a u nekim slučajevima i potpomagali sustavno dopingiranje ruskih atletičara i atletičarki. Na prošlim Igrama u Londonu Rusija je bila druga po broju atletskih medalja iza SAD-a.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close