Tech

LIČKA RUPA SE IPAK POPUNJAVA! Pogledajte tko se novi prijavio iz Like

Jučer smo na našem portalu upozorili na problem ignoriranja natječaja inicijative Croaatian Makers od strane ličkih škola u tekstu kojeg se možete prisjetiti ovdje, a tekst je kasnije prenešen i na još jedan lički portal Lika Express.


Da podsjetimo, Udruga Croatian Makers pokrenula je veliki projekt doniranja BBC micro:bit opreme hrvatskim školama, a na njihovoj stranici objavljena je karta s velikim brojem brojnih škola i udruga koje su se do 6. veljače prijavile za dobivanje BBC micro:bit opreme.

U članku smo upozorili na činjenicu da Lika na karti predstavlja rupu jer se na cijelom području na natječaj prijavila samo jedna jedina udruga – Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Pčelice iz Gospića.

Nekoliko sati nakon izlaska našeg članka karta je osvježena, a sada prikazuje ustanove koje su se na natječaj prijavile zaključno sa 8. veljače 2017. godine. Čini se da se situacija malo promijenila u samo nekoliko sati, jer se lička rupa polako počela popunjavati.

Pčelice više nisu same na karti. Na natječaj su se prijavile i Likovna udruga Lika te Osnovne škole iz Otočca, Ličkog Lešća, Ličkog Osika, Karlobaga i Novalje. 

Prijave traju do 10. veljače i nadamo se da će se do kraja natječaja još ličkih škola prijaviti za ovaj hvalevrijedni projekt!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: croatianmakers.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close