LIČKA RUPA SE IPAK POPUNJAVA! Pogledajte tko se novi prijavio iz Like

Tena Brnad

Jučer smo na našem portalu upozorili na problem ignoriranja natječaja inicijative Croaatian Makers od strane ličkih škola u tekstu kojeg se možete prisjetiti ovdje, a tekst je kasnije prenešen i na još jedan lički portal Lika Express.


Da podsjetimo, Udruga Croatian Makers pokrenula je veliki projekt doniranja BBC micro:bit opreme hrvatskim školama, a na njihovoj stranici objavljena je karta s velikim brojem brojnih škola i udruga koje su se do 6. veljače prijavile za dobivanje BBC micro:bit opreme.

U članku smo upozorili na činjenicu da Lika na karti predstavlja rupu jer se na cijelom području na natječaj prijavila samo jedna jedina udruga – Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Pčelice iz Gospića.

Nekoliko sati nakon izlaska našeg članka karta je osvježena, a sada prikazuje ustanove koje su se na natječaj prijavile zaključno sa 8. veljače 2017. godine. Čini se da se situacija malo promijenila u samo nekoliko sati, jer se lička rupa polako počela popunjavati.

Pčelice više nisu same na karti. Na natječaj su se prijavile i Likovna udruga Lika te Osnovne škole iz Otočca, Ličkog Lešća, Ličkog Osika, Karlobaga i Novalje. 

Prijave traju do 10. veljače i nadamo se da će se do kraja natječaja još ličkih škola prijaviti za ovaj hvalevrijedni projekt!

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: croatianmakers.hr

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u