Ličko-senjska županijaSport

Rukometni klub Gospić manifestaciji “Jesen u Lici” donio dašak sporta

Protekli vikend održala se 23. Jesen u Lici koja je unatoč epidemiološkoj situaciji nastavila svoju dugogodišnju tradiciju.


Gospić je od 1. do 3. listopada (petak – nedjelja) još jednom bio centar županijskih, a možda i državnih događanja. Kao dio manifestacije i jedan od brojnih izlagača svojih proizvoda i artikala po prvi puta u povijesti sudjelovao je i Rukometni klub „Gospić“.

Štand smješten na odličnom mjestu bio je pun personaliziranih artikala kluba, a crvena, bijela i plava boja dominirale su i dale dašak svježine prostoru.

Grb i slogani kluba “I love RK Gospić”, “Svi za jednog, jedan za sve”, “Budi i ti jedan od nas, budi rukometaš” mogli su se vidjeti na svakom ponuđenom artiklu, a svim posjetiteljima bila je dostupna velika ponuda školskog pribora, čarapa, zaštitnih maski, ručnika, kratkih majica i drugih sitnica.

Vijeće roditelja kluba i ovaj je ispit položilo s odličnim, te klubu osiguralo predstavljanje pred tisućama posjetitelja iz cijele Hrvatske.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close