VijestiSport

Rukometaši Gospića u subotu igraju za Josipa!

Rukometaši Gospića uz parolu „Igramo za Josipa“ pozivaju gledatelje da se u subotu, 14. prosinca 2019. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u 20 sati okupe u što većem broju kako bi u isto vrijeme donirali određena sredstva za Josipovu rehabilitaciju i podržali rukometaše Gospića u borbi za ulazak u 2. ligu, u derbi utakmici protiv RK Poreč II.


Josip Kolačević je dojučerašnji rukometaš, srce i karakter ekipe dječaka 2002./2003. godišta koji se već skoro godinu dana nalazi u teškoj situaciji.  Rehabilitacije su prijeko potrebne, a jedna u nizu novih, izuzetno bitnih, tek slijedi. Radi se o rehabilitaciji robotikom u poliklinici Glavić za koju je potrebno izdvojiti 156 tisuća kuna.

Pomozimo kada je najpotrebnije, odigrajmo utakmicu godine, zajedno za Josipa, gledatelji na tribinama, igrači na parketu!

Donacije će se skupljati na samom ulazu u predvorju kafića gospićke dvorane od 19,30 do 21,30 sati.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Vanja Antić | Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close