Ličko-senjska županijaVijestiZdravlje

Rukometaši Gospića krenuli s pripremama za prvoligašku sezonu

Ljetna pauza, tijekom koje je uprava Rukometnog kluba „Gospić“ vrijedno radila i posložila kockice za sezonu 2020./2021., je za seniorsku ekipu završila.


Plasmanom u viši rang natjecanja (1.HRL jug) seniori su si skratili odmor na koji su navikli prijašnjih godina, te su u pripreme za prvoligašku razinu rukometa krenuli skoro mjesec dana ranije.

Trener Mate Pavelić je svoje igrače u gotovo dvomjesečne pripreme poveo u ponedjeljak, 9. kolovoza 2021. godine, na stadionu Balinovac na kojem će ekipa u prvom dijelu priprema pet puta tjedno podizati svoju fizičku pripremljenost, dok će se ulaskom u dvoranu u tjednu trenirati četiri puta.

Vodstvo kluba je uspjelo na okupu zadržati ekipu koja je ostvarila uspjeh ulaska u 1.HRL jug, te ju dodatno pojačati za Šimu Markića i Jakova Žugaja koji zbog virusa COVID-19 svoj debi čekaju još od sredine prošle sezone.

Ekipa će u novoj sezoni biti jača i za rekovalescenta Marina Čovića (operacija prednjih križnih ligamenata) što će uvelike pojačati rotaciju na vanjskim pozicijama.

Seniorska ekipa trenutno broji 25 članova:

LIJEVO KRILO – Ivan Verzon, Matej Suknaić, Luka Maras
LIJEVI VANJSKI – Šime Markić, Ivan Jelić, Marin Čović, Petar Milković
SREDNJI VANJSKI – Ante Dželalija, Vanja Antić, Nikola Kovačević
DESNI VANJSKI – Matej Udiljak, Marin Bilić, Ivan Blašković
DESNO KRILO – Leo Seferagić, Ivan Brajković
KRUŽNI NAPADAČ – Ante Sakić, Ivan Matulović, Dario Devčić, Mario Crnković, Matija Kristić
GOLMAN – Martin Kolačević, Jakov Žugaj, Marko Brkljačić, Ante Stilinović, Ante Stipetić

Uprava Rukometnog kluba „Gospić“ svima želi puno sreće i zdravlja tijekom sezone koja slijedi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close