Vijesti

Rukometaš Gospića Mladen Marković pozvan na okupljanje hrvatske kadetske selekcije

Dugogodišnji kvalitetan rad i niz uspjeha gospićkih rukometaša i rukometašica polako, ali sigurno, daje vrhunske rezultate i nezapamćena priznanja. Predan i sustavan rad s mlađim naraštajima put je kojim Rukometni klub „Gospić“ čvrsto korača i pritom ostavlja neizbrisive tragove u povijesnim knjigama svog postojanja.


Treneri Hrvatskog rukometnog saveza prepoznali su navedene kvalitete te su u prosincu 2023. godine na Turnir Regija za dječake 2008./2009. godišta, među 20-ak izabranih igrača regije Zapad koju čine Rijeka, Kvarner, Karlovac i Gospić, bila pozvana čak četiri igrača ovog kluba.

Svojom su kvalitetom i prikazanim rukometnim znanjem opravdali odlazak na Turnir, a proteklih je dana stiglo još jedno veliko priznanje za rad kluba, trenera i ovih izuzetnih igrača.

Mladen Marković, fantastični mladić i igrač dječaka U15 Rukometnog kluba „Gospić“, pozvan je na okupljanje Hrvatske muške kadetske selekcije. Svojim je kvalitetama zaslužio mjesto među 40 najboljih igrača cijele Hrvatske svoga godišta.

Čestitamo Mladenu na ovom velikom i povijesnom uspjehu kako za njega kao pojedinca, tako i za klub, te vjerujemo kako će opravdati pruženu priliku i povjerenje.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close