Izdvojeno

RTL saznaje: Policajac s Markovog trga zadobio je pet prostrijelnih rana

U pucnjavi na zagrebačkom Trgu sv. Marka ispred zgrade Vlade oko osam sati ozlijeđen je policajac.


Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja, a osoba je počinila samoubojstvo.

RTL neslužbeno doznaje kako se napadač na policajci ispred zgrade Vlade ubio na ulici. Ulica Jabukovac, gdje se napadač ubio, je blokirana, dok je škola zatvorena, a učenici su još uvijek unutra.

 Policajac koji je prostrijeljen na Markovom trgu trenutno je na CT skeneru kako bi se isključile unutarnje ozljede

Kako RTL.hr doznaje od dr. Maria Zovka, ravnatelja Vinogradske bolnice u Zagrebu, ranjeni policajac nije vitalno ugrožen.

“Ima nekoliko prostrijelnih rana, koje se čine perifernima, dvije su na lijevoj ruci i sa svake strane trupa po jedna. Sada je na CT-u kako bismo isključili unutrašnje ozljede”, rekao je dr. Zovak.

Dr. Zovak je rekao i da policajac nije trebao reanimaciju, da su mu vitalni znakovi stabilni, te nema velikog krvarenja. Posljednje informacije iz bolnice govore da policajac ima ukupno pet rana.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close