Lifestyle

RTL “Lički kanapei” pripremali se u kulinarskoj emisiji

Ja sam čuo da svaki put kad u Lici zapale vatru, pojedu koji kanapeić, kazao je Gretić.

– Oni za to kažu sendvič na knapeu, dodala je Doris, a Špiček im je svima objasnio da se u Hrvatskoj kanape zove ‘mali zalogaj’.

– Osim u Lici. Tamo je to još manji zalogaj – dodao je.

Našem žiriju nije bitno samo kako kandidati kuhaju, nego kako i izgledaju, pa je tako ‘Bubimirka’ Ivana na račun stajlinga dobila višu ocjenu.

– Kad si danas ušla u kuhinju danas, ja sam umro od smijeha jer si me podsjetila na onaj crtić Bubimir. Onda sam se uplašio jer…pa znaš već što on servira. Malo sam se bojao da ne bi I mi morali jesti mrtve stvari – kazao je Špiček koji je Ivanine kanapee ocijenio četvorkom s bubicom.

Jasenkin vrhunac u spravljanju kanapea je „kreker, salama i majoneza“, a baš poput nje, ni velik dio ostalih kandidata nije bio oduševljen večerašnjim izazovom. Žiri je prigovarao kandidatima zbog nereda u kuhinji, a Gretić je toliko zezao Josipa da su mu se počele tresti ruke. Dianin kaos u glavi i tavi je ponovno primijetila Željka, a Tomislav, iako nije na ti s ličkom kuhinjom, je osvojio imunitet.

Tekst/foto: 24sata

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close