Grad ZagrebZdravlje

RTL doznaje: Štrajk djelatnika sanitetskog prijevoza je nelegalan!

Na ovu odluku rok žalbe je 8 dana, a onda Vrhovni sud u roku 5 dana mora donijeti konačnu odluku.


Štrajk djelatnika sanitetskog prijevoza je nelegalan! Tako je nepravomoćnom presudom odlučio Županijski sud u Zagrebu. Tu je informaciju za RTL potvrdio ravnatelj Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba Žarko Rašić, javlja reporterka RTL-a Matea Damjanović.

Na tu odluku štrajkaši imaju pravo žalbe u roku od 8 dana, a onda Vrhovni sud u roku 5 dana mora donijeti konačnu odluku.

Predsjednik Hrvatskog sindikata sanitetskog prijevoza Mišel Majetić za RTL je komentirao ovu odluku suda:

Vidjet ćemo s odvjetnikom što ćemo dalje, vjerojatno ide žalba, članstvo će odlučiti hoće li štrajkati do konačne odluke Vrhovnog suda!, kazao je za RTL Majetić.

Inače, sanitetski prijevoznici u Karlovcu i Dugoj Resi u srijedu idu u štrajk solidarnosti od 8 do 12 sati. Kako su poručili, dijalize i kemoterapije i ostali teški bolesnici bit će zbrinuti.

Podsjećamo, štrajk sanitetskog prijevoza u Zagrebuz počeo je 5. veljače.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close