ZdravljeIzdvojeno

Rotary klubovi pomažu Lici u borbi protiv koronavirusa

ZAJEDNIČKA AKCIJA KLUBOVA

Zajednička humanitarna akcija Rotary kluba Zagreb Medveščak, Rotary kluba Gospić i Rotary kluba Zagreb Ilica usmjerena je na pomoć medicinskim ustanovama u Ličko Senjskoj županiji.


Danas je Općoj bolnici Gospić isporučena veća količina dezinficijensa koji će omogućiti održavanje propisanih uvjeta dezinfekcije prostora u kojima borave pacijenti i bolničko osoblje.  Osim dezinficijensa u okviru ove humanitarne akcije, bolnici i domovima zdravlja u Lici isporučeni su zaštitni viziri koji će omogućiti zaštitu medicinskog osoblja, a time i pacijenata od širenja zaraze, a prethodno su prošli test za primjenu u medicinskim ustanovama.
Rotary klubovi žele dati potporu hrvatskim proizvođačima pa su akciju proveli u suradnji s hrvatskim poduzećima Labud d.d. , Unija Nova d.o.o. i Hladni Val d.o.o.
Ova je akcija još jedna u nizu pomoći medicinskom osoblju na prvim linijama obrane od COVID-19. Organizirana je od strane četrdeset i četiri kluba i velikog broja rotarijanaca u Hrvatskoj koji sudjeluju u akciji kojom se proizvode, distribuiraju i dostavljaju zaštitni viziri za medicinsko osoblje širom Hrvatske te dostavljaju druge vrste zaštitne opreme i sredstava.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close