Sport

Rotary klub Gospić u Okučanima organizirao humanitarni turnir za Josipa

Rukometaši Gospića su igrali u Okučanima gdje je održan humanitarni turnir “Igrajmo za Josipa”, javlja Lika express.


Humanitarni turnir “Igrajmo za Josipa” je održan u organizaciji Rotary kluba Gospić, te uz pomoć Rotary kluba Nova Gradiška i Rukometnog kluba Nova Gradiška BD Gruppe Austria. Uz ekipe dječaka 2006. i 2008. godišta Rukometnog kluba „Gospić“ u istim kategorijama natjecali su se i RK Nova Gradiška BD Grupe, RK LiPa i RK Kozara Mlijekoprodukt.

Rukometaši su se, kao i uvijek, sa zadovoljstvom odazvali pozivu za sudjelovanje na ovom turniru, pogotovo jer se održao u čast njihovog dugogodišnjeg člana Josipa Kolačevića, te su dostojno “odradili” sve što se od njihovog dolaska i očekivalo. Dječaci su još jednom bili veoma uspješni, ekipa 2006. godišta je osvojila srebo, a 2008. godišta zlato.

Gospićki rukometaši se i ovim putem zahvaljuju srdačnim Slavoncima na prijemu i ophođenju tijekom njihovog boravka u Okučanima.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close