LifestyleZdravlje

Rotary club Gospić pokrenuo humanitarnu akciju za Josipa

U Gospiću je osnovan Rotary club Gospić – humanitarna udruga koja je dio svjetske organizacije Rotary Club International.


Ova organizacija je osnovana 1905. godine u Chicagu i djeluje u više od 200 država, a Rotary club Gospić je 62. klub u Hrvatskoj i broji 21 člana. Predsjednica udruge je Mirjana Vrkljan Radošević, a članovi kluba su Gospićani koji žele humanitarnim radom pomoći svojim sugrađanima.

Prva akcija koju je udruga pokrenula je akcija „RC Gospić za Josipa“. Cilj akcije je prikupiti 156.000 kuna za rehabilitaciju Josipa Kolačevića u vodećoj europskoj poliklinici za rehabilitaciju robotikom „Poliklinici Glavić“. Početak programa rehabilitacije je planiran za kraj siječnja 2020., a akcija prikupljanja sredstava trajat će do 20. ožujka 2020.

U nedjelju 23. veljače 2020. na Svjetski dan Rotary Cluba održat će se kazališna predstava u izvedbi kazališta “Kerempuh”, a sredstva od prodaje ulaznica će također biti namijenjena za ovu akciju. U slučaju viška novca, sredstva će biti preusmjerena na Udrugu “Pčelice”.

Žiro račun na koji i vi možete pomoći da Josip ode na rehabilitaciju je :

„Rotary club Gospić za Josipa“

ŽR-HR 46 2340 0091 5110 4959 0

SWIFT CODE:PBZGHR2X

Poziv na broj : 00-datum uplate.

Sretne blagdane i uspješnu 2020. godinu želi Vam Rotary club Gospić!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close