KolumneSvemu unatoč

Romantična večer u Parizu

Ljubav je u zraku. Izlozi su kardiološki opremljeni, baloni lete i svi se grle. Ljubav je na sniženju. Svima pristupačna, na dlanu pružena i upakirana u crvene omote s mašnom, da bude svečani dar. Ljubav je to bezimena. Skrivena i sramežljiva. Zaljubljeni pogled i ruka u ruci, pokraj mosta uzdaha i ograde s lokotima.

Srčeka na sve strane. Odjednom ljubav. Prigodna, iz reklame. Baš za svakoga. Ruže bez mirisa i vjera da ta ljubav nema kraja. Prijetvorna i ćudljiva, ono skroz sjajna i savitljiva ljubav, izložena u muzeju prekinutih veza.

Ljubav je to bez lj, pomalo ubava i kljasta. Ima je taman onoliko koliki je iznos na računu, uz dopušteni minus. Više ili manje. Naručena je i nestaje poput iluzije. Zna se pretvoriti u maštu i biti ništa, ne biti sve.

Jeste li spremni za srijedu? Romantična večer je blizu. Na Parku prinčeva, u Parizu (20.45).

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash.com

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close