DogađanjaLika

Romantična rock komedija Ivana Ožegovića dolazi u Gospić

13. i 20. LISTOPADA

Predstava „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“ prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine.


U samoj srži predstave skriva se pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijeli naš život svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

Žanrovski je predstava romantična rock komedija. Na komičan način obrađuje ozbiljne i manje ozbiljne teme. Obiluje hrabrim humorom, ali ne nedostaje i upliva u filozofske vode.

Glumac Ivan Ožegović rođen je 1989. godine. Diplomirao je 2014. na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Najpoznatiji projekti: serije: „Crno – bijeli svijet“ (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru“ te filmovi: „Winnetou 3“, „F20“, „Mrtve ribe“, „Guardian Angel“ i apsolutni pobjednik Pula film festivala „Broj 55“. Od kazališnih projekata najvažnija je suradnja s Tomaž Pandurom na dvije predstave u HNK Zagreb.

Ožegović je dugogodišnji suradnik Agencije za odgoj i obrazovanje, već dugi niz godina surađuje na „Novigradskom proljeću“ kao predavač glume, tako da je predstava prikladna i za srednjoškolski uzrast. Ivan Ožegović, osim što je glumac, također je scenarist. Tekst za predstavu „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“ njegov je prvi tekst uprizoren na kazališnim daskama.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen, stoga iz KIC-a Gospić mole zainteresirane da svoje mjesto rezerviraju putem telefona na broj 053/658-975 radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati ili putem e – maila [email protected].

Predstava će se održati 13. i 20. listopada 2020. s početkom u 19 sati, rezervirajte svoje mjesto na datum koji Vam više odgovara ili koji bude slobodan!

 

Foto: Lika Club, Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.




Oznake
Back to top button
Close