Scena

Roman Olje Savičević Ivančević “Adio kauboju” ovoga tjedna stiže u američke knjižare

Ovoga tjedna u američke knjižare stiže engleski prijevod nagrađivanog romana Olje Savičević Ivančević ‘Adio kauboju’ (Adios, Cowboy)


Roman s kojim je Olja Savičević Ivančević 2011. osvojila književnu nagradu tportala [email protected] dosad je objavljen ili je trenutno u pripremi u Njemačkoj, Španjolskoj, Srbiji, Bugarskoj, Velikoj Britaniji, Turskoj i Nizozemskoj.

Nakladnik američkog izdanja ugledna je izdavačka kuća McSweeney’s iz San Francisca koju su utemeljili pisci Dave Eggers, Heidi Julavits i Vendela Vida, a engleski prijevod potpisuje iskusna prevoditeljica Celia Hawkesworth. McSweeney’s je dosad objavio mnogo mladih i perspektivnih imena američke i svjetske književne scene, ali i knjige literarnih veličina poput Davida Fostera Wallacea, Nicka Hornbyja ili Joyce Carol Oates.

Više čitajte na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close