Događanja

Rolling Stonesi rade na novom albumu

Keith Richards, gitarist legendarnih Rolling Stonesa, rekao je nedavno u intervjuu za jednu američku radijsku postaju da grupa ima ‘definitivne planove’ za snimanje novog albuma, a isto je potvrdio u intervjuu za časopis Rolling Stone


Richards je u razgovoru za iHeartRadio rekao da su se Stonesi nedavno sastali u Londonu i napravili definitivne planove za snimanje novog albuma, a te je planove elaborirao u novom intervjuu za Rolling Stone. ‘Novi album je sve bliže. Još uvijek ne znam gdje i kada….Razgovarali smo i rekli: ‘Moramo u studio, zar ne? Dobro? To je dogovoreno. Ok, dečki, to je dogovoreno’, rekao je Richards.

Još uvijek ostaje otvoreno pitanje kada će bend početi snimati novi album.’ Ovako iz glave mogu reći da će to biti nakon turneje po Južnoj Americi u veljači. Ali, nikad se ne zna. Možda uđemo u studio prije Božića, no sumnjam da će biti tako zbog cijele atmosfere oko Božića. No definitivno je u planu’, rekao je za Richards za Rolling Stone.

Frontmen Mick Jagger ranije je ove godine rekao da nije siguran za novi album Stonesa. ‘Bilo bi to lijepo, a ja imam hrpu novih pjesama koje sam napisao u zadnjih nekoliko godina’, rekao je. ‘Napravio sam dobre demo materijale za njih sve te bih ih volio snimiti. Stoga, nadajmo se’, dodao je.

Stonesi nisu izdali novi album još od onog iz 2005. pod nazivom ‘A Bigger Bang’. Zadnji glazbeni materijal snimili su za ‘Grrrr!’ kompilaciju, koja uključuje singleove ‘Doom and Gloom’ i ‘One More Shot’.


 

Tekst: tportal

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close