Scena

Roko Vušković predstavlja svoj prvi singl “Tvoj je trag u meni”

Nova zvijezda u usponu, talentirani Roko Vušković, snimio je spot za svoj prvi singl ‘Tvoj je trag u meni’. Rokovu autobiografsku pjesmu aranžirao je Predrag Martinjak Peggy, a osim glazbene kompetentnosti i talenta, mladi pjevač ne može sakriti svoju karizmatičnost i vedrinu – osobine koje će se uvući pod kožu naročito ženskoj strani publike, piše 24sata


Kadrovi prekrasne prirode snimljeni su na zagrebačkim golf terenima pod redateljskom palicom Tihane Mošet, a djevojka koju Roko pokušava zaboraviti je Katarina Baban, glumica serije ‘Zlatni dvori’. U video spotu prepunom emocija, oduševljava svojim umijećem sviranja saksofona, moćnim vokalom i pojavom koja će zasigurno osvojiti mnoga ženska srca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close