VijestiScenaTurizam

Rockin’ in the Fields: Jeste li spremni za kvalitetan blues & rock festival u Novaljskom polju?

Novaljsko polje mjesto je gdje će se održati ovaj festival – petu godinu zaredom


U Arizoni i Texasu sličnim prostranstvima Novaljskog polja, evo se petu godinu za redom održava jedinstveni i neponovljivi Rockin’ in the Fields, blues & rock festival koji vam godinu za godinom prezentira vrhunske bendove iz zemlje i svijeta. Ove godine, iz subjektivnih i objektivnih razloga, odlučili smo pomaknuti datum održavanja festivala na kraj osmog mjeseca, ali te promjene, kao i sve do sad, znače samo to da vam nudimo još veću kvalitetu – poručuju organizatori.

Prvi dan, 23. kolovoza, festival će otvoriti splitski hard blueseri In Roots, jedinstveni bend s cigar-box gitarom u postavi, kao i usnom harmonikom. Nakon toga, predstaviti će se bend koji ove godine slavi 25 godina postojanja, blues/garage eksploziju Erotic Biljan & His Heretics.

U subotu, odnosno drugi dan, iz Zadra dolazi legendarni Combo, koji su u “svetoj misiji” širenja bluesa još od 1987. Za njima, Riccardo Grosso, talijanski majstor usne harmonike, i njegov RG Band.

Posljednjeg dana festivala, u nedjelju 25. kolovoza pripremite se pogledati apsolutni spektakl kojeg može samo Raphael Wressnig na svom Hammondu pružiti, sa Soul Gift Bandom.

Hammond će goriti, kao što je gorio i prošle godine. – kažu organizatori.

Trodnevni festival organizira Udruga rockera “Uragan” Novalja, Turistička zajednica grada Novalje i Grad Novalja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close