Scena

Robin Williams ograničio je korištenje svog imena i lika sljedećih 25 godina

Glumac i jedan od najboljih komičara svih vremena, Robin Williams koji si je u kolovozu 2014. oduzeo život, trenutačno je u središtu mnogih parnica vezanih uz njegovo nasljedstvo, no jednu je stvar pravno osigurao – svoje ime i lik


Glumac Robin Williams ograničio je korištenje svog imena i lika sljedećih 25 godina. Jedina organizacija koja će ga smjeti koristiti njegova je dobrotvorna udruga Windfall Foundation.

Ukratko, do 2039. nećemo ponovo vidjeti Williamsovo lice osim u materijalima dobrotvorne organizacije Windfall Foundation.

Robin Williams dobro se sjetio ograničiti korištenje svog lica i imena s obzirom na to da je SAD-u u tijeku parnica za milijune dolara neplaćenog poreza od publiciteta Michaela Jacksona.

Supruga pokojnog Robina Williamsa, Susan Schneider Williams također ima otvoren spor protiv njegove djece iz prijašnja dva braka.


 

Tekst: tportal
Foto: Steve Jurvetson

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close