Scena

Robbie Williams započeo svoju turneju “Let me Entertain You”

Popularni britanski pjevač Robbie Williams počeo je u srijedu navečer svoju turneju “Let me Entertain You” u Španjolskoj s kosom obojanom u platinasto plavu boju i parom bikovih rogova na glavi, objavili su britanski mediji.


Robbie Williams (41) se pojavio na pozornici centra Barclaycard u Madridu i oduševio je obožavatelje nizom svojih najvećih hitova, uključujući obradu pjesme Bohemian Rhapsody grupe Queen iz 1975. godine. Pjevaču se na pozornici pridružio njegov otac s kojim je u duetu otpjevao pjesmu “Better Man”.

Turneja “Let Me Entertain You” nakon Madrida će imati niz koncerata u Barceloni, Parizu, Rigi, Moskvi, Bratislavi i Linzu, a trebala bi završiti u Izraelu 2. svibnja.

Višestruko nagrađivani Williams uvršten je 2006. godine u Guinnessovu knjigu rekorda jer je u jednom danu prodao 1,6 milijuna ulaznica za koncerte na turneji “Close Encounters”.


 

Tekst: Index
Foto:”RWilliams“. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close