Sport

RK Gospić započinje sa školom rukometa u Perušiću

Interes za rukomet, zahvaljujući vodstvu Rukometnog kluba Gospić, širi se i izvan administrativnih granica grada.


Naime Rukometni klub „Gospić“ počinje sa školom rukometa u Perušiću. Održani su organizacijski razgovori, i upoznavanje s učenicima Osnovne škole Perušić, podijeljeni su leci, sve informacije dobili su i roditelji.

Za sada, ističe se u RK Gospić, dok se ne riješe određeni problemi vezani uz treniranje dvoranskog sporta u Perušiću, dječaci i djevojčice su pozvani na treninge u grupe na Ličkom Osiku i u Gospiću.

“Vodstvo Rukometnog kluba „Gospić“ će biti ustrajno u stvaranju grupa budućih uspješnih rukometaša, te uvjeta s kojima bi se ostvarila želja i mogućnost da se treninzi održavaju u dvorani u Perušiću”, poručuju iz gospićkog rukometnog kluba.

Uprava Rukometnog kluba „Gospić“ i ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe rukometnoj obitelji koja oko 200 članova. Više o radu RK „Gospić“ možete vidjeti na www.rk-gospic.hr i na facebook grupi pod nazivom Rukometni klub „Gospić“.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close