Sport

RK Gospić u Rijeci ostvario dvije pobjede i dva poraza

S dvije pobjede i 2 poraza vratile su se iz Rijeke dvije ekipe mlađih kadeta Rukometnog kluba Gospić. Utakmice su odigrale obje ekipe (RK Gospić I i RK Gospić II), a protivnici su bile ekipe Mornara, Omišlja i Opatije, piše lika-express.hr


Iako su naši dečki na put krenuli sa saznanjem da će imati problema u sastavljanju ekipa, pomoćni trener Nikola Brkljačić je s dečkima odradio odličan posao i ostvario sve postavljene ciljeve. Ekipa RK Gospić I, koju čine igrači kojima treba puno igračkih minuta i iskustva, ostvarila je oba poraza, dok je nominalno jača ekipa Gospića II ostvarila dvije pobjede i potvrdila svoju prespektivu i kvalitetu.

Najefikasniji su bili “starosjedioci” Matej Suknaić sa 20, Ante Rupčić sa 18 i Josip Starčević sa 16 golova , dok su se u dobrom svjetlu u svojim prvim utakmicama pokazali novaci Raimond Quni sa 6 i Ivan Kosović s 5 pogodaka. Također pohvale golmanima Nikoli Biškupiću, te, također novaku, Antoniju Butkoviću na vrlo dobrim predstavama.

Detaljnije o odigranim utakmicama pročitajte na lika-express.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close