Sport

RK Gospić pokreće rukometne grupe u Udbini

Kontakti s vodećim ljudima Općine Udbina i ravnateljem Osnovne škole Kralja Tomislava Udbina osigurali su uvjete za pokretanjem rukometnih grupa.


Dječaci i djevojčice, sadašnji rukometaši Gospića, otputovali su (četvrtak, 26.4.2018.) sa svojim trenerom Vanjom Antićem na unaprijed dogovorenu prezentaciju rukometa na koju su pozvana djeca od predškolskog uzrasta do 4. razreda osnovne škole s područja Udbine.

Dolaskom na Udbinu ostali su ugodno iznenađeni odazivom djece i roditelja, te tamošnjom dvoranom. Nakon uvodnih rečenica prema prisutnim roditeljima i djeci odigrali su Gospićani “na dva gola” i prezentirali svoj rad. Gledatelji su često spontanim pljeskom nagrađivali poteze malih rukometaša i navijali za svoje favorite. Nakon 10-ak minuta prezentacijskog igranja na teren su ušli i tamošnja djeca te se brzo zaigrali s rukometnom loptom.

Treninzi kreću već od ponedjeljka, 30. travnja 2018. godine i to sljedećim terminima:

MLAĐA GRUPA (1. i 2. razred) – Dvorana OŠ Kralja Tomislava Udbina

– ponedjeljak 17-18 sati

– četvrtak 17-18 sati

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close