Film i TVAutomotoTurizam

RIMAC PONOVNO U NOVALJI! Žigljen i DC106 u reklami za novi Concept_Two

Novalja je još jednom pozadina za uspješnu hrvatsku i svjetsku priču!


Na stranici Rimac automobili objavljen je video u kojem možemo vidjeti kako zvuk Rimčevog C_Two ispunjava cestu DC 106 i predjele prelijepog Žigljena na otoku Pagu.

Trenutačno se rade testovi na prototipu C_Two-a, koji će koristiti daljnjem razvoju i preciznom prilagođavanju komponenti prije ulaska u predproizvodnu fazu početkom 2020. Biti će napravljeno ukupno 17 prototipa, svaki s različitim testnim svrhama.

Iz tvrtke s ponosom najavljuju kako će na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2020. biti predstavljena inačica C_Two s proizvodnim specifikacijama, a isporuke kupcima započinju krajem iduće godine. Taj će se model razlikovati od koncepcijskih verzija iz 2018. i 2019. godine poboljšanjima dizajna, ergonomije i performansi, a ime “C_Two” zamijeniti će se nazivom proizvodnog modela.

Ovo nije prvi put da je Novalja kulisa za snimanje za Rimac automobile, kao i za ostale automobilske marke poput Mercedesa i BMW-a, koji su je izabrali za mjesto radnje svojih reklama.

Novalja i otok Pag nezaobilazne su lokacije za snimanja reklama svjetske automobilističke industrije! Ponosni smo da je među njima uz bok i hrvatski inovator Mate Rimac sa svojom hiper jurilicom Concept_ Two prepoznao gotovo svemirsku ljepotu otoka Paga i Novalje, a naša najpoznatija cesta DC 106 i trajektna luka Žigljen savršeno su odigrale ulogu filmske kulise!, rekla je za LIKACLUB Marina Šćiran Rizner, direktorica Turističke zajednice Grada Novalje

A osim snimanja reklama svjetske automobilske industrije Novalja kontinuirano radi na razvoju filmskog turizma te nerijetko je domaćin brojnih inozemnih i domaćih filmskih produkcija koje borave na području grada Novalje. Marina ističe da su najtraženije lokacije mjesečevi pejzaži i plaže, plaža Beriknica i Ručica u Metajni, plaža Plat u Zubovićima, Plaža Planjka, Vrtovi lunjskih maslina, DC 106, trajektna luka Žigljen, paški most u Pagu ali i ostale manje poznate lokacije otoka Paga.

Turistička zajednica grada Novalje svjesna je važnosti promocije lokacija za snimanja, stvaranju novog turističkog proizvoda kao i benefita koji nam on donosi naročito u pred i posezonskom razdoblju. Ove godine po prvi puta ugostili smo kinesku filmsku produkciju od 60-tak članova koji su u Novalji boravili 10 dana i bio im je to prvi susret sa Hrvatskom i Novaljom! Zaista su bili oduševljeni klimom, pejzažima, gostoljubivosti domaćina i plažama, ističe Marina Šćiran Rizner.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close