Moda

Riješite se zauvijek neugodnog crvenila na bedrima

Trenje bedara jedno o drugo može izazvati neugodno crvenilo između nogu. Protiv ove takozvane ‘zajedene’ kože ima lijeka, a isti se nalazi u vašoj kozmetičkoj torbici


Žene jačih nogu i punijih bedara znaju da duže hodanje i znojenje može dovesti do bolnog crvenila izazvanih trenjem kože.

U narodu se ovaj problem naziva i ‘zajedena’ koža, a obično se problem manifestira i kroz tamne mrlje ili depigmentaciju s unutrašnje strane bedara.

Do ovog problema rijeđe dolazi kada osoba nosi pamučne hlače ili čarape koje ublažavaju trenje, no gotovo ga je nemoguće izbjeći u slučaju da nosite suknju na gole noge.

Iritaciju i crvenilo kože umanjit će aplikacija masne kreme ili gela na unutrašnju stranu bedara, budući da skliskost kože olakšava kretanje. No neke slavne žene, koje imaju ove probleme, posegnut će i za deoderantom u stiku.

Na svojem Instagram profilu ovaj je trik podijelila američka komičarka Amy Schumer, koja bez zadrške govori o svojem tijelu. Nanijela je deodorant u sticku prije nego što je krenula na Met Galu održanu u New Yorku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close