VijestiTurizam

Rijeku i Zagreb posjetit će 12 utjecajnih francuskih novinara

U razdoblju od 22. do 24. svibnja, u sklopu studijskog putovanja novinara, Rijeku i Zagreb posjetit će 12 utjecajnih francuskih novinara iz medija kao što su TV5 monde, Luxe magazine, Désirs de Voyages, Le JDD (Journal du dimanche), Grazia, Le Parisien, Notre Temps, Nous doux i dr.


Riječ je o putovanju u sklopu kojega će se promovirati najnovije izdanje popularnog francuskog vodiča Hachette za Hrvatsku, koji je ovih dana izasao iz tiska. Riječ je o lideru na francuskom tržištu vodiča budući da izdanja Hachette sudjeluju s 40 posto u prodaji svih vodiča na francuskom tržištu.

Kako bi se na što bolji način organizirala i sama promocija Hrvatske kao destinacije kojoj je posvećeno specijalno izdanje ovog popularnog francuskog vodiča, program putovanja je definiran sukladno prijedlozima navedenim u vodiču pa će tako Zagreb i Rijeka biti prezentirani kao atraktivne destinacije bogate ponude kulturnog turizma, posebice Rijeka u kontekstu projekta EPK 2020. Dodajmo kako će vodič sadržavati i sve ostale najvažnije kulturne znamenitosti Hrvatske, budući da je prema istraživanjima kulturna ponuda jedan od glavnih motiva putovanja Francuza.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close