RIJEKA KULISA VIDEOSPOTA Pjevač Mika snimao svoj novi videospot na brojnim lokacijama

Lana Matica

Britanski pjevač libanonskog podrijetla koji nastupa pod imenom Mika tokom vikenda snimao je svoj novi videospot na riječkim ulicama. Upravo kod Galerije Principij su ga uspjeli uhvatiti iz Novog  lista.

Osim kod Principija, spot se snimao i u konobi Skradin u Vodovodnoj ulici, na Senjskoj obali, kao i u kompleksu Rikard Benčić. Producenti ovoga spota podrijetlom su iz Hrvatske te su između Havane i Rijeke odabrali Rijeku.

Tražili su mediteransku luku za snimanje spota pa su prvo htjeli Havanu, ali mi smo predložili Rijeku jer smo supruga i ja iz Hrvatske, iako živimo u Londonu. Spot je baziran u pedesetima dok su umovi bili zatvoreni prema svemu što je danas normalno i prihvaćeno, rekao je producent Domagoj Bunjevac.

Videospotom se nastoji širiti ljubav i tolerancija prema seksualnim manjinama, a obožavatelji popularnog pjevača u novoj pjesmi i spotu će moći uživati krajem rujna.

Nina Majcan Šprajc, inače ‘location manager’, zadovoljna je što Hrvatska, ali i Rijeka, rastu u smislu filmske i glazbene produkcije.

Rijeka postaje dio svjetske pozornice i trend snimanja sve više raste u Hrvatskoj, sve je više filmskih produkcija te se i u Rijeci možemo pohvaliti da stasamo u “film friendly lokaciju”, rekla je Nina Majcan Šprajc dodavši da je režiser ovoga spota već poznati Wiz koji je radio spotove i za Davida Bowiea.

Donosi Novi list.


Foto: Wikimedia Commons

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u