Scena

RIJEKA KULISA VIDEOSPOTA Pjevač Mika snimao svoj novi videospot na brojnim lokacijama

Britanski pjevač libanonskog podrijetla koji nastupa pod imenom Mika tokom vikenda snimao je svoj novi videospot na riječkim ulicama. Upravo kod Galerije Principij su ga uspjeli uhvatiti iz Novog  lista.

Osim kod Principija, spot se snimao i u konobi Skradin u Vodovodnoj ulici, na Senjskoj obali, kao i u kompleksu Rikard Benčić. Producenti ovoga spota podrijetlom su iz Hrvatske te su između Havane i Rijeke odabrali Rijeku.

Tražili su mediteransku luku za snimanje spota pa su prvo htjeli Havanu, ali mi smo predložili Rijeku jer smo supruga i ja iz Hrvatske, iako živimo u Londonu. Spot je baziran u pedesetima dok su umovi bili zatvoreni prema svemu što je danas normalno i prihvaćeno, rekao je producent Domagoj Bunjevac.

Videospotom se nastoji širiti ljubav i tolerancija prema seksualnim manjinama, a obožavatelji popularnog pjevača u novoj pjesmi i spotu će moći uživati krajem rujna.

Nina Majcan Šprajc, inače ‘location manager’, zadovoljna je što Hrvatska, ali i Rijeka, rastu u smislu filmske i glazbene produkcije.

Rijeka postaje dio svjetske pozornice i trend snimanja sve više raste u Hrvatskoj, sve je više filmskih produkcija te se i u Rijeci možemo pohvaliti da stasamo u “film friendly lokaciju”, rekla je Nina Majcan Šprajc dodavši da je režiser ovoga spota već poznati Wiz koji je radio spotove i za Davida Bowiea.

Donosi Novi list.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close