Film i TVScena

Riječno kino: Filmovi koji se gledaju s luftića

Kinoklub Karlovac peti put organizira Riječno kino uz Karlovačko, a filmovi će se, osim na Foginovom kupalištu u Karlovcu, od 24. srpnja do 2. kolovoza gledati i u Slunju 22. srpnja, Kamanju 28. srpnja i u Ozlju 29. srpnja.


Filmoljupce na Foginovom kupalištu prvoga dana, 24. srpnja, od 20 sati očekuje prvo izdanje filmskog kviza ‘Deveta vrata’ koji je osmislio Dražen Cukina. U 21.30 sati na rasporedu je film ‘Dobrodošli u New York’ o Strauss-Kahnovom skandalu, s Gerardom Depardieuom u glavnoj ulozi.

U subotu, 25. srpnja, na programu su dvije projekcije – u 21.30 sati crnohumorna komedija ‘Mali Budo’, a u ponoć danski horor ‘Dok zvijeri spavaju’.

U nedjelju će biti održana utrka na luftićima u 20 sati, a u 21.30 počinje sjajna argentinska komedija‘Divlje priče’.

Posljednji tjedan projekcija u Karlovcu program ponovno počinje filmskim kvizom, ovoga puta to će biti ‘Osmi putnik’, također autora i voditelja Dražena Cukine, a u 21.30 sati možete pogledati triler‘Escobar – pakleni raj’, s Beniciom del Torom u glavnoj ulozi.

U subotu, 1. kolovoza, za sve ljubitelje fotografije i dokumentaraca na programu je ‘Sol zemlje’ Wima Wendersa i J. R. Salgada.

Posljednja projekcija ovogodišnjeg izdanja bit će u nedjelju, 2. kolovoza, a na programu je ‘Ljeto u Provansi’, francuska priča s Jeanom Renoom u glavnoj ulozi.

Kao što je najavljeno, Riječno kino uz Karlovačko dolazi i u Slunj, Kamanje i Ozalj. U Slunju je u srijedu, 22. srpnja (na Gradskom kupalištu) na programu ‘Dobrodošli u New York’, u Kamanju u utorak, 28. srpnja (kupalište u Orljakovu) ‘Mama, volim te’ te u Ozlju (na kupalištu kod Munjare) u srijedu 29. srpnja ‘Ljeto u Provansi’.


Tekst: tportal.hr

Foto: Riječno kino uz Karlovačko Facebook

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close