VijestiTech

Riječki robot – pauk osvaja svijet!

Odlazak u Las Vegas na CES 2017 i izlagački štand na jednom od najvažnijih svjetskih sajmova potrošačke elektronike, gadgeta, tehnoloških inovacija i startupa, STEMI je izborio pobjedom na Idea Knockoutu u Kinu Europa.


STEMI je imao priliku predstaviti se pred 170.000 predstavnika tehnološke industrije, investitora i medija te je prilika za brojne poslovne susrete, partnerstva i kontakte.

CES se održao po pedeseti put, a riječ je o jednom od deset najeksponiranijih medijskih događaja na svijetu, stoga je izlaganje na ovom događaju vrijedna prilika za promociju hrvatskih inovativnih proizvoda. Za njihovog robota zainteresirane su mnoge svjetske kompanije, a priloge o njima snimili su mnogi online i TV mediji, uključujući CNN

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close