VijestiSport

Rigorozne kazne tenisačima zbog ponašanja na terenima Wimbledona

Američka tenisačica Serena Williams kažnjena je sa 10.000 dolara jer je tijekom treninga oštetila jedan od terena u All England Clubu prije nego što je počeo treći Grand Slam turnir sezone, piše Novi list.


Bivša najbolja tenisačica svijeta je reketom oštetila jedan od terena na kojem je trenirala uoči prvog kola Wimbledona. Za sada nema više detalja o prirodi ovog incidenta.
Kažnjen je i talijanski tenisač Fabio Fognini i to sa 3.000 dolara jer je tijekom meča rekao kako bi trebalo baciti bombu na Wimbledon.
Talijanski tenisač je bio nezadovoljan što je susret protiv Amerikanca Tennysa Sandgrena igrao na terenu broj 14. Tijekom meča koji je igran u subotu, je nekoliko puta prigovorio na kvalitetu terena, a u jednom trenutku je na talijanskom jeziku kazao: »Želio bi da bomba eksplodira na Wimbledonu«. Talijan je na koncu izgubio meč 3. kola sa 4-6, 6-7, 3-6.
Prije dvije godine Fognini je izbačen s posljednjeg Grand Slam turnira sezone, US Opena zbog nekorektnog ponašanja i vrijeđanja glavne sutkinje u meču 1. kola. Fognini je zbog vulgarnog rječnika u u porazu od Stefana Travaglije kažnjen sa 24.000 dolara, no vodstvo natjecanja odlučilo mu je zabraniti daljnje sudjelovanje u turniru u svim konkurencijama.

Donosi Novi list.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close