VijestiScena

Riffovski iz Splita dolazi na RIVERFEST!

Bend koji je osnovan davne 1998. godine ima dugu povijest, a sve je počelo na Sustipanu u Splitu.

U periodu do 2003. svirali su i nastupali u Splitu i bližoj okolici. Bend je od prvih probi radio autorske pjesme bazirane na zvuku “grungeu” i alternativnog rocka. Većina tekstova iz tog razdoblja napisana je na enleskom jeziku. Bend se 2003. razišao zbog raznih životnih okolnosti.

Ponovno okupljanje dogodilo se u lipnju 2011. godine pod imenom Riffovsk, te uz svježu navalu kreativne energije otvara novo poglavlje. U studiju 3/4 kluba Kocka snimaju prvi album pod nazivom “Mrtva slova”. Za snimanje i produkciju zaslužan je Marko Perčić Sula, ujedno i gitarist bend. Uz Sulu, Riffovski čine: gitarist i pjevač Mario Mijota, basist Josip Vlahović i bubnjar Mile Mijač. Album “Mrtva slova” se sastoji od 9 autorskih pjesama na hrvatskom jeziku.

Riffovski iz Splita nastupiti će u Perušiću na RIVERFESTU koji će se održati 09.08.2014. godine na rijeci Lici.

Tekst napisala: UL

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close