Grad ZagrebScena

Riblja čorba dolazi u Zagreb?

Iako pjevač grupe Bora Đorđević uporno tvrdi da od nastupanja u Hrvatskoj nema ništa, Riblja čorba itekako je zainteresirana da svojoj publici iz Hrvatske podari rock and roll ugođaj.


Nastup u Brežicama bio je za publiku s obje strane Sutle, s naglaskom na onu koja je bliža Zagrebu.
Predgrupa Čorbi bili su metalci pod imenom Dražen Vega koji su publici predstavili svoje viđenje stare metalne škole oplahnute sentimentalnim ljubavnim tekstovima. Nastup su završili metalnom obradom Indexa “Da sam ja netko”.

Iako su tijekom godina Riblja čorba i Bora Đorđević postali sinonimi, koncert u Brežicama je pokazao da su nepravedno drugi članovi benda bili medijski u drugom planu. To pogotovo vrijedi za gitarista Vidoju Božinovića Džindžera čije dionice su čiste i znalački odmjereno odsvirane i koje postižu balans i u Čorbinim zezalicama, i u velikim baladama i u rockerskoj galami – sve to Džindžer pokriva sa svojim gitarama.

Više čitajte na muzika.20minuta.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: bosnapress.net

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close