KarijeraScena

Rezervirajte svoj štand na Virtualnom sajmu karijera!

Želite se predstaviti kvalitetnim kandidatima, odabrati najbolje od njih, promovirati svoju tvrtku ili obrazovnu ustanovu? Virtualni sajam karijera je vaša prilika za sve to!


Ovogodišnji Virtualni sajam karijera održava se od 11. do 18. listopada u organizaciji najvećih portala za zapošljavanje u regiji – MojPosao, Infostud i Posao.ba.

Svake godine sajam okuplja izlagače iz različitih industrija, a posjećuje ga oko 300 tisuća tražitelja posla kojima su na raspolaganju brojni korisne i zanimljive sadržaje putem kojih mogu stupiti u kontakt s potencijalnim poslodavcima!

Novosti ovogodišnjeg sajma

Tijekom 8 dana trajanja sajma posjetitelji u potrazi za poslom mogu prošetati kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, dok se nova znanja skrivaju u kapsuli Edukativnih ustanova.

Sajam i ove godine posjetiteljima nudi dodatne aktivnosti: webcast (live predstavljanje poslodavaca) te Virtualni Hackathon gdje će programeri kroz rješavanje zadataka imati priliku pokazati svoja znanja u programiranju.

Zlatni i regionalni izlagači imat će priliku postaviti svoje zadatke, a rang liste s najboljim programerima bit će dostupne i srebrnim izlagačima. Naravno, natjecatelje očekuje i nagradni fond.

Zašto je sajam odličan odabir za vas?

Na jednostavan i učinkovit način možete predstaviti svoju kompaniju velikom broju tražitelja posla u regiji, urediti štand iz udobnosti vašeg ureda te uštedjeti vrijeme i novac tražeći idealnog kandidata.

Dobivate alate za direktnu komunikaciju s potencijalnim kandidatima (chat i video chat) putem kojih u kratkom roku možete prepoznati talente koje želite zaposliti.

Kroz bogatu marketinšku kampanju dobivate dodatnu vidljivost i prepoznatljivost kao poslodavac koji brine o svom imidžu te ulaže napore pri pronalasku idealnog kandidata za svoj tim.

Tko je već rezervirao svoje mjesto?

Već sada su svoje mjesto kao regionalni izlagači rezervirali: LIDL i Addiko Bank.

Kao zlatni izlagači predstavit će se Rimac Automobili i Jadranka hoteli, a kao srebrni tu su CloudSense, IKEA i PLIVA.

Ovogodišnji brončani izlagači bit će: Altima, Fina, Decode HQ, Zagrebačka i Erste banka, Deichmann, Koios, Henkel., Medora, Kraljevi restorani. Od edukativnih ustanova predstavit će se MORH.

Želite biti dio Virtualnog sajma? Saznajte sve informacije na www.dankarijera.com i rezervirajte svoj štand na vrijeme!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close