Događanja

ReUnion Music Festival 2015: prva koncertna poslijeratna priča u srcu BiH

Glazbeni festival koji traje dva dana je prva koncertna poslijeratna priča u Livnu na kojoj s  ponosom organizatori za prvu godinu festivala najavljuju neka od najpoznatijih regionalnih imena.


Organizator ovog glazbenog događaja je agencija Publika koja uz pomoć brojnih prijatelja i partnera planira u Livnu ugostiti najveća glazbena imena.

Veliki kantautor, tekstopisac te vrhunski pjevač – Željko Joksimović, po prvi put nastupa u ovom dijelu Hercegovine.

 

ReUnion Music Festival 2015.Dragi naši , upravo je i Zeljko Joksimovic najavio gostovanje u sklopu prvog ReUnion Music Festival-a u Livnu ! Da vidimo, tko sve dolazi?

Posted by ReUnion Music Festival on 10. lipanj 2015

 

Kako navode organizatori, uz veliku zvijezdu Željka Joksimovića, gostovat će i popularna grupa Colonia, koju ne treba posebno predstavljati, jer svako njihovo gostovanje na ovim prostorima je izazvalo veliku pompu, te mega popularna grupa S.A.R.S. koja je hitom “Lutka” osvojila sve top ljestvice Balkana i šire.

Dan održanja velikog glazbenog spektakla je 7. i 8. kolovoz, a taj vikend će mnogi zasigurno rezervirati za ovaj glazbeni spektakl.

Ulaznice se mogu kupiti preko web portala kupikartu.ba, u “Relax” music shop-u u Livnu, te u Elements lounge & clubu u Tomislavgradu. Lika Club je medijski pokrovitelj ovog događaja i sve informacije pratite na našem portalu!

joksimovic


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close