LifestyleScena

REPORT Održan prvi DAN CRNE KRALJICE na Mukinjama!

Jučer je održana prva manifestacija pod nazivom  “Dan crne kraljice”. Sadržajan dan koji je na jednu večer ujedinio izložbe, koncert i sport.

U 18.00h počela je utakmica učenika OŠ Plitvička Jezera, dok su roditelji pratili rasplet zanimljivog susreta u organizaciji prof. Mirka Sankovića iz OŠ Plitvička jezera na Mukinjama.

OŠ Plitvička jezera (Mukinja)
OŠ Plitvička jezera (Mukinje)

Izložba fotografija i slika također je upriličena na danu crne kraljice. Autori izložbe fotografija su Rade i Lucija Jug, a autorice izložbe slika su Dijana Mlinarić, Marija Božić, Terezija Užarević, Mirjana Modrušan.

4
Rade i Lucija Jug
Dijana Mlinarić, Marija Božić, Terezija Užarević, Mirjana Modrušan
Dijana Mlinarić, Marija Božić, Terezija Užarević, Mirjana Modrušan

U 20.00h počeo je program i zahvale svim gostima, kao i onima koji su ovaj događaj omogućili. Načelnik Općine Plitvička jezera gosp. Boris Luketić održao je prigodan govor i zahvalio svima na dolasku i podršci ovom novom projektu Općine.

Događaj je vodila CRNA KRALJICA koju je ove godine utjelovila Tamara Hodak s Plitvičkih Jezera.

2
Crna kraljica (Tamara Hodak)

Nakon govora i predstavljanja dana crne kraljice, legende o istoj te pokazivanju želje za kvalitetnijom promocijom ove poznate plitvičke legende, na red su došle Slunjske mažoretkinje. U dva izlaza, napravile su izvrsnu atmosferu na čelu s voditeljicom mažoretkinja Marijom Rupčić.

Slunjske mažoretkinje (fotografija s probe)
Slunjske mažoretkinje (fotografija s probe)

Događaj je doživio svoj vrhunac nastupom Dreyfussa, Microphone Hooligansa i Teene Flow.

Nikica Krizmanić DREYFUSS predstavio je svoj novi spot pjesme “Za Plitvice Rap”. Publika je bila oduševljena te se spot nekoliko puta prikazao  tijekom večeri. Spot će na YouTubeu biti u nedjelju, uz paralelnu promociju na našem portalu www.likaclubbing.eu.

Ovaj hvale vrijedan događaj u koji se uključila cijela lokalna zajednica, svakako je pokazao da je moguće ujediniti mnogima nepovezivo. Sport, kultura i izložbe, samo su komadić onog što Plitvice mogu ponuditi. Sljedeća godina otvara prostor za veliki napredak, pa se nadajmo organizaciji 2. dana crne kraljice na Mukinjama!

Tekst: UL

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close